Medi-Points Talpmasszírozó

Medi-Points Akupresszúrás talpmasszírozó

Lábaink egész nap testünk súlyát viselik, ezért tapasztaljuk, hogy esetenként fájdalmasan elfáradnak. Ha lábainkról kellő módon gondoskodunk, akkor egész testünk is jobban fogja érezni magát. A fájós lábak nyilvánvalóan károsan befolyásolják járásunkat, ami végül is a lábak és a hátgerinc megerőltetéséhez, deformációjához vezet.

Talpmasszírozó

Testünkben minden jelentősebb szervünkhöz kapcsolódó ideg a talpunkban elhelyezkedő idegvégződésekben ér véget.

Ezért van az, hogy a lábreflexológia alapelveinek megfelelően a láb masszírozása – stimulálva az idegvégződéseket és a nyomási pontokat a talpon – csillapító hatást vált ki, ami a test más részeiben is segíti a fájdalom  csökkentését.

Online megrendelés, Medi-Points akupresszúrás talpmasszírozó >>

Az akupunktúrás lábmassszírozót a lábreflexológia alapelveinek megfelelően fejlesztették. Már az ősi egyiptomi falfestményeken is látható, amint emberek egymás lábait masszírozzák. Ez a gyakorlat a keleti kultúrában is jelen van már több mint 4000 éve.

A lábreflexológiát napjainkban egész Európában és Észak-Amerikában is széleskörűen alkalmazzák, mint a testi gyógykezelés holisztikus megközelítését, mert – a hagyományos gyógymódok mellett – reményteljes lehetőséget mutat a fájdalom enyhítésében.

A természet lábainkat egyenetlen és durva felületen való járásra alakította ki, ezért azok masszírozása egész testünk egészségére hatással van. A lábreflexológia azon alapszik, hogy az idegek és az idegzónák a talpban végződnek. Ezek a zónák és reflexpontok a talptól a fejtetőig terjednek, körülzárva az összes létfontosságú szervet. Amikor megnyomjuk, vagy masszírozzuk a talp egy bizonyos pontját, akkor a fent említett zónákon keresztül energiát küldünk a test megfelelő pontjára. Így segíthetünk testünknek, hogy karbantartsa magát az energiák egyensúlyba hozása révén. Fájdalmas zónák vagy pontok jelzik, hogy testünk melyik része igényli, hogy a reflexológiai pontokon keresztül számára energiát biztosítsunk.

talpmasszírozó egy kitűnő,  költséghatékony és időtálló ajándék is lehet, hogy hosszantartó egészséget biztosítsunk annak, akit szeretünk.

A Medi-Ponits talpmasszírozó használata

foot-massager-2Használata kellemes, megnyugtató és nagyon egészséges. Az akupresszúrás pontokra gyakorolt nyomással működik, mint a kézi talpmasszázs.  Mindkét talpon fel-le mozgó tüskék sokasága nyomkodja az akupresszúrás pontokat, 3 fokozatban változtatható erősséggel, miközben infravörös sugárzás melegíti a talpakat.

Használatához mindössze egy 230V-os hálózati csatlakozóra van szükség. Érdemes figyelembe venni az árakat! Egy kézi talpmasszázs ma Magyarországon nagyjából 3.000 Ft-ba kerül, ha mi megyünk a masszőrhöz. Ha a masszőr jön hozzánk, akkor általában 5.000 Ft. A készüléket viszont az egész család használhatja hosszú távon, bármikor – és akár még egészségügyi szolgáltatás nyújtására is alkalmas!

Scroll to Top