KS-910 akupresszúrás talpmasszírozó

133 250 Ft

A leghatékonyabb gépi talpmasszírozó. Az akupresszúrás pontokra gyakorolt nyomás segítségével közel ugyan az az élmény élhető át, mint a kézi talpmasszázs esetében. A talpmasszírozót a láb reflexológiájának megfelelően fejlesztették ki, így segítségével csökkenthetjük fájdalmainkat és növelhetjük egészségünket.

A természet lábainkat egyenetlen és durva felületen való járásra alakította ki, ezért azok masszírozása egész testünk egészségére hatással van. A láb reflexológia azon alapszik, hogy az idegek és az idegzónák a talpban végződnek. Ezek a zónák és reflex pontok a talptól a fejtetőig terjednek körülzárva az összes létfontosságú szervet.

Amikor megnyomjuk, vagy masszírozzuk a talp egy bizonyos pontját, akkor a fent említett zónákon keresztül energiát küldünk a test megfelelő pontjára. Így segíthetünk testünknek, hogy karbantartsa magát az energiák egyensúlyba hozása révén. Fájdalmas zónák vagy pontok jelzik, hogy testünk melyik része igényli, hogy a reflexológiai pontokon keresztül számára energiát biztosítsunk.

Infrasugárzó hővel is fokozza a láb vérkeringését, így hatékonyabb a masszázs. Kényelmet szolgáló kialakítás, a láb hajlítása nélküli masszázst lehetővé téve.

Műszaki adatok:

 • Működési feszültség: 230 V 50 HZ
 • Teljesítmény felvétel: 20 W
 • Időkapcsoló: 10 perc
 • Csatlakozó vezeték hossza: 2,4 m
 • Méretek: 40 x 40 x 24 cm
 • Súly: 6,5 kg

Kérdése van a "KS-910 akupresszúrás talpmasszírozó" termékünkről? Írjon nekünk, azonnal válaszolunk!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Üzenet


  Hozzájárulok, hogy a jövőben emailben értesüljek az aktuális újdonságokról, akciókról (kötelező).
  IgenNem


  Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. (Kötelező)

  Scroll to Top