Magunkról

Cégünket Marketing-Mix Kft. néven 1995-ben alapítottuk, családi vállalkozásként, egészségvédő készülékek importjára és forgalmazására. Az amerikai PicardTM  cég termékeit kezdtük el forgalmazni. Termékskálánkat folyamatosan bővítjük. Elsősorban olyan termékeket forgalmazunk, amelyek – korunk rohanó életstílusához alkalmazkodva – az otthoni egészségmegőrzésben, divatos angol kifejezéssel a „home fitness” területén a legnagyobb hatékonyságot tudják nyújtani. Készülékeink egy része tartós
ülőmunka végzése, például számítógépes munka és gépkocsivezetés közben is működtethető.

Termékeinkre TB támogatást a rászorulók nem kapnak, ezért a mozgássérültek és SM betegek számára mi magunk biztosítunk jelentős árengedményeket. A fekvő napsugárszaunáink intenzív méregtelenítő hatására mindenkinek szüksége lenne, mert az élelmiszerekben, a levegőben és az ivóvízben hemzsegő méreganyagok miatti betegségek igen nehezen kerülhetők el napjainkban.

A napsugárszaunára az élvonalbeli sugárzási technológián kívül azért mondják, hogy a XXI. század szaunái, mert egyrészt a legkisebb lakásban is szinte észrevétlenül elhelyezhetőek, másrészt egy-egy szaunázás költsége rendkívül alacsony. Ezáltal a szaunázás az eddiginél sokkal szélesebb körben lehetővé válik.

„Komplex megoldások képernyő előtt dolgozók egészségvédelmére” programunk szintén a felhasználók nagyon széles körét célozza meg, mert a számítógépes munkahelyek száma – és ezzel egyenes arányban a képernyős munkahelyek által okozott megbetegedések száma – rohamosan bővül.

Dolgozunk továbbá termékválasztékunk további bővítésén, változatlanul arra törekedve, hogy az otthoni egészségmegőrzés leghatékonyabb eszközeit és készülékeit tudjuk biztosítani.

Scroll to Top