Narancsbőr – tapasztalatok

Narancsbőr és egyéb bőrproblémák kezelése, esettanulmányok


Tanayné Környei Judit

A mesterkozmetikus a Beauty Hungary Kiállításon a fekvő napsugárszaunáról a következőket mondta:

,,A narancsbőr már néhány kezelés után is látványosan csökken és a kezelés – ugyanúgy, mint a fogyasztás területén – kivétel nélkül mindenkinél eredményes. A testszövetek tömörítése által az alakot súlycsökkenés nélkül is ideálisan átformálja.”

A rendkívül hatékony fogyókúrát kényelmesen fekve, relaxálás közben lehet végezni. Az eddigi rekord: 10 kezelés alatt 10 kg súlycsökkenés. A gyors fogyást nem követi újra súlygyarapodás. Ezt a megállapítást számos további esettanulmány is igazolja:

Székely Judit esetleírásai:

Hölgy vendég – cellilitisz:

Hölgy vendégem III. fokú cellulittel érkezett. Korábban tornától súlya csökkent, de a cellulit megmaradt. Heti 3×40 perc megtette a hatását. A cellulitje szinte teljesen eltűnt. Közérzete sokat javult, könnyebbnek érezte magát. Heti egy szinten tartó kezelésre visszajár.

Fiatal hölgy – száraz bőr:

Fiatal hölgy vendégem szárazbőr problémával keresett fel. Bőre extraszáraz, cserepes volt, bizonyos testrészein berepedezett. Bármilyen testápolót használt, nem járt eredménnyel. Az első kezelés után már érzett változást. Az 5. alkalom után bőre sokkal hidratáltabb, egészségesebb lett. A vendég azóta is visszajár, és újabb vendégeket hoz magával.

Bőrproblémák:

Fiatal fiúvendégem testén pörsenésekkel, apró hólyagokkal érkezett, ami mellé elviselhetetlen viszketés párosult. Az első kezelés után már pozitív tapasztalatai voltak. A viszketés a testén már enyhült, az égető érzés megszűnt. 6-7 alkalom után az apró hólyagok felszívódtak a pörsenések megszűntek a testén, a viszketés, pedig teljesen elmúlt.

Gál Anikó tapasztalatai

R. V. 30 éves nő , cellulit problémájával fordult hozzánk. Időben jött, mert a cellulit még csak az első stádiumban volt. Heti 2 alkalommal kezeltük 2 hónapig. A napsugárszaunát kezdetben alacsonyabb hőmérsékletre állítottuk, hogy a szervezete hozzászokjon, s csak ezután emeltük magasabbra. Cellulitje megszűnt, a bőre simább, bársonyosabb lett.

A napsugárszaunát azóta is heti 1 alkalommal igénybe veszi, mert elmondása szerint sokkal jobb így a közérzete, hangulata.

Schäferné Kovács Rózsa (Budapest):

M. B. 29 éves nővendégünk bőrfeszesítés, immunerősítés, nőgyógyászati gyulladások miatt kezdett infraszaunázni. A 3. kezelés után bőre feszesebb, bársonyosabb lett, közérzete sokat javult. Eleinte hetente háromszor, majd kétszer, végül jelenleg is hetente egyszer infraszaunázik. 3 hónap után a 25. alkalomnál tart.

A tél és tavasz úgy telt el, hogy elkerülték a légúti megbetegedésekNőgyógyászati gyulladásai enyhültek. Nagyon szeret infraszaunázni. Kikapcsolódik, ellazul közben, és – miután külalakjára sokat adó hölgyről van szó – elégedetten nyugtázza: a kezelések után sokkal szebb és fiatalosabb a kinézete.

 

I. P. 36 éves nővendégünk arcán lévő májfoltjai halványítására, ráncai kisimítására jött. Az első 5 kezelés során már észlelhető volt a változás! Arcát is betette a szaunába, bőre a kezelések után rózsaszínre pirult, kifeszült, és sokkal fiatalabbnak, rugalmasabbnak tűnt.

A 10. kezelés után már alig láthatóvá váltak a májfoltok, a szarkalábak is kisimultak, az egész arcbőre sugárzóbb lett. A kezelések ,,mellékhatása”: combján lévő cellulitje sokat javult.Kedvet kapott az alakformáláshoz is és újabb 10 alkalom után leadta a kívánt 4 kg-ot. Könnyen, és nagy mennyiségben verejtékezett. Kezdetben hetente kétszer, jelenleg – egészségmegőrzés céljából – hetente egyszer jár infraszaunázni.

Uitz Anita

W. G. 22 esztendős fiú csúnya, gyulladásos aknés bőrpanaszok miatt jött. Az arcon volt a legszembetűnőbb a bőrelváltozás, de a háton is volt sok gyulladt, gennyes akné. Bőrgyógyászati kezelésekre alig javult, pedig hormonális beavatkozás is történt. Megjelenése, miután jelentős túlsúly is társult panaszaihoz, lelkileg is erősen megviselte. Eleinte hetente egyszer kapott napsugárszauna kezelést, 1 hónap után már 2-szer jött.

Bőrén 1 hónap múlva jelentős javulás mutatkozott. A szaunázással fogyókúrázni kezdett, diétázott, futott, kerékpározott is. A sikerek hatására közérzete sokat javult, önbizalma erősödött, folyamatosan csökken a testsúlya, bőre pedig már nem gyulladásos. Azt mondja, az életszemlélete teljesen megváltozott, jól érzi magát a bőrében.

Hölgy vendég – ekcéma és bőrszárazság:

P. P. 55 éves nő évek óta küzdött krónikus ekcémával, bőrszárazsággal. Szeretett volna néhány kilót fogyni is, amikor felkeresett a szalonban. Amikor első alkalommal kipróbálta a szaunát meggyőződött róla, hogy a bőre sokkal selymesebb lett. Az eredmény hatására kezdett rendszeresen járni infraszauna kezelésekre, heti 2 alkalommal 30 – 30 percre. A bőre fokozatosan javult, makacs ekcémája is enyhült. Nagy megelégedéssel vette észre, hogy 2 kg-ot fogyott, a hason lévő zsírpárna leapadt. Ami számára még fontos eredmény, hogy a felkar bőre is kisimult, így azóta bátran visel ujjatlan ruhákat.

Kiss Györgyi és Kiss Szilvia :

Fogyás és narancsbőr:

Gy. Sz. 33 éves hölgyvendégünk fogyás és narancsbőr problémája miatt keresett fel bennünket 3 és fél hónapja. Zárkózott és zavaros viselkedésű volt, nem engedte felhúzni az infraszaunát  csak a melle aljáig. Már a negyedik alkalom után jelentős pszichés változás következett be nála, már nem zavarta a szauna felhúzása.

Nyitottabb lett, mosolygott, beszélgetett, megnyílt előttem. A 9-10. alkalomra a hasa eltűnt, csípője 8 cm-rel, dereka 10 cm-rel csökkent, combja is látványosan fogyott. Ápolónőként dolgozik és az éjszakázást is jobban bírja erővel.

K. Sz. 37 éves :

Megvettem az infraszaunát, mert narancsbőrös voltam. Ez a 20. alkalom körül teljesen eltűnt rólam. A bőröm és az izmaim sokkal feszesebbek lettek. 6 kg-ot fogytam, vékony lettem, de sokkal nyugodtabb. Azóta nem jött vissza semmi zsír rám, pedig szeretek enni.

Bőrproblémák:

24 éves két gyermekes anyuka bőre aknés, gyulladt, ápolatlan volt, pár kilót is szeretett volna leadni. Az infraszauna erre tökéletesnek bizonyult. 12 alkalom után néhány kg lement, arca kb. 2 hónapos kezeléssel látványosan javult.

Narancsbőr és emésztési problémák:

28 éves hölgyvendég régóta küzdött emésztési problémákkal és 3-as fokozatú narancsbőr alakult ki nála. Sok mindent kipróbált, de ezek csak átmeneti sikert hoztak. 6 hetes, heti 3-szor 30 perc napsugárszaunázással emésztési problémái normalizálódtak, narancsbőre látványosan javult.

Ú. M. (Baranya megye):

Magánszemélyként, saját részre vásároltam infraszaunát. Heti rendszerességgel használom, ma már barátnőm is rendszeresen használja. Ez legfeljebb egy minimális összeggel emelte a villanyszámlámat. Elmúlt a tavalyi tél és az idei tavasz anélkül, hogy akár csak egyszer is náthás lettem volna, holott az előző két tél komoly betegségeket hozott magával.

 

Egy szaunázás és az azt követő tusolás után fantasztikus jó testi-lelki érzés uralkodik bennem. Azt szoktam mondani: Édesanyám hasában sem éreztem magam jobban, mint ebben a meleg csőben.

Volt azonban még egy igen érdekes pozitív hatás. Gyakran keletkeznek herpeszek a combom hátsó részén, ahol ül az ember. Ez a hivatali ülőmunkánál nagyon kellemetlen. Semmi nem használt, napokig égtek a kis hólyagok, míg le nem száradtak, ami 5-6 napot vett igénybe.

Amióta infraszaunázom  ennek a lefolyása jelentősen rövidebb lett. A hólyagok megjelenésekor egy 1 órás szauna és szinte már másnapra felszakadás nélkül beszáradnak. Örülnék, ha ez az eset a nyilvánosságra kerülne és így mások kínlódását is meg lehetne rövidíteni.  

Scroll to Top