Iono-home oxigénionizátor

Feltűnő és meglepően gyors eredmények az IONO-HOME Oxigénionizációs készülékkel!

Az alábbiakról tájékozódhat az oldalon:

IONO-HOME OXIGÉNTERÁPIÁS KÉSZÜLÉK

Energia, amit egyszerűen belélegzünk

iono-hasznalat-3

A megfelelő egészségi állapot, a jó teljesítmény elérésének kulcsa sejtjeink energiadús oxigénnel történő ellátásában rejlik. Ez egy olyan titok, amit a tudósok mar régen megfejtettek, de a készülék egyszerű, otthon is használható típusát nemrég német orvosok, mérnökök fejlesztették ki.

Az Iono-Home oxigénterápiás készülék segítségével tulajdonképpen nem csak az oxigénpalackkal végzett orvosi O2 kezelés sokkal költségkímélőbb változata valósult meg, hanem ennél még több is: ez a berendezés ionizált, aktív oxigént juttat a szervezetünkbe.

A legújabb tudományos ismeretek szerint ugyanis a hangsúly nem az oxigén koncentrációján, hanem az energetizáltságán van. A kb. 25 x 25 cm nagyságú készülék a természetes, környezeti levegőt megszűri, vírusoktól és baktériumoktól tökéletesen mentesíti, majd kétszeresen ionizálja, azaz energiával (negatív ionokkal) dúsítja azt. Az aktív, energetizált oxigént a sejtek közvetlenül fel tudják venni. Így az anyagcsere megkapja azt, amire szüksége van: az aktív oxigén erejét.

Kiváló hatással van az egészségre

A levegő, melyet a maszkon keresztül beszívunk, energetikailag gazdagabb az egészségre oly kiváló hatással bíró tengerparti vagy vízesések közelében érzett csodálatos levegőnél. A tapasztalatok közismertek.

A készülékkel végzett oxigénterápia hatására javul a kedélyállapot, frissebb, erősebb érzetet biztosít, regenerálja a hajhagymákat, a körmöket, az asztmatikus allergiás tünetek mérséklődnek.

Téli és allergiás időszakban különösen ajánlatos elvégeznie otthon egy napi 30 perces egészségkúrát. Ezt bármikor megteheti: reggel, este, vagy akár napközben. Amit ezzel önmagának és családjának ad, az nem más, mint legdrágább kincsünk: az EGÉSZSÉG.

iono-hasznalat-2

Miért ajánljuk még az oxigénterápiás készülék használatát?

Mert általános immunerősítő hatása is van. Használható tehát betegségek megelőzésére, konkrét betegségek esetén pedig gyorsítja a gyógyulási folyamatot. Légúti nehézségekre, asztmára, bronchitisre, különböző allergiás megbetegedésekre különösen ajánlott.

Rendkívül előnyös az oxigénterápia a nagy szellemi megterhelésnek kitett foglalkozásoknál, menedzserek, vállalkozók számára, mert nagyon hatásos fáradtság ellen és javítja a koncentrációs képességet. Depresszió ellen is nagyon hatékony, mert növeli a szervezet szerotonin szintjét.

A napi 15-30 perces alkalmazás tökéletesen elegendő. A kezeléshez semmi előkészület nem kell, rendkívül gyorsan, kényelmesen elvégezhető: fel kell helyezni a maszkot, bekapcsolni a készüléket és már működik is. A kezelés alatt kellemesen ellazulhatunk. Ricana, vagy más típusú oxigén-fejlesztő gömbbel felváltva használva egymás hatását kölcsönösen erősítik.

Fontos tudnivalók oxigénről

A földi élet elengedhetetlen feltétele az oxigén (az atmoszféra 21% oxigént tartalmaz).

Az bizonyára mindenki számára evidens, hogy a vérrendszerünk oxigént szállít a sejtjeinkhez és szén-dioxidot szállít el onnan.

De mi is történik a sejtekben?

Nos, a szervezet minden sejtjében ugyanaz a folyamat megy végbe: az oxigén leadja az energiáját a sejtben s ezután „legyengülve” szén-dioxid formájában a vér útján távozik a szervezetünkből. Ezt azért fontos tudnunk, mert az IONO-HOME készülék lényege pontosan itt mutatkozik.

Ha belegondolunk a hétköznapjainkba, akkor könnyen rájövünk, hogy bizony nem jó az a levegő, amit tartósan belélegzünk. A „nem jó” jelen esetben azt jelenti, hogy a levegő szennyezettsége miatt nincs meg az oxigénnek az a kellő mennyiségű energiája, amit le tud adni a sejteknek.

A szervezetünk egy ideig-óráig képes kompenzálni ennek az alacsony energiaszintű oxigénnek a hatását, de később – mindenkinél változó mértékben – megjelennek az oxigénhiány következtében fellépő problémák.

Az oxigén energiaszintjét sok minden csökkenti: városi szmog, alkoholfogyasztás, dohányzás, gyógyszerek, pszichés terhelés, családi vagy munkahelyi stressz, elektroszmog, (telefonok, TV, elektromos vezetékek a falban, stb.) zárt terek többször ki-belélegzett levegője. Figyelembe kell venni azt a biológiai jelenséget is, hogy 30 és 50 év között a vér oxigéntartalma kb. 30%-kal csökken.

Oxigénhiány káros hatásainak csökkentése

Az IONO-HOME készülék a levegő oxigénionjait több milliószorosára növeli, negatív töltéssel látja el – ionizálja. Ezáltal a belélegzett levegő oxigénje maximális mértékben rendelkezik azzal az energiával,amire a sejtjeinknek szükségük van.

Ugyanakkor – mialatt átáramlik a készüléken – a levegő egy olyan szűrőrendszeren halad át, amely teljesen megszűri a mechanikai szennyeződésektől, baktériumoktól, gombáktól. Orvosilag teljesen steril levegőt tudunk belélegezni.

Mire hat?

Az ionokkal dúsított levegő belélegzése szabályozó hatást gyakorol az emberi szervezetre. Az oxigénion-terápia során az ionizált, illetve gerjesztett oxigénmolekulát mértéktartóan a vérkeringésbe juttatják, hogy ezáltal előmozdítsák a tüdő és egyéb szövetek hajszálérszerkezetének mikrokeringését. Ez a tápanyagok jobb elégetését szolgálja, így jelentős szerepet játszik a sejtfunkcióban.

Az aktív oxigén erejét sikeresen alkalmazzák szív és érrendszeri problémák esetén, fiataloknál a stressz által kiváltott tünetek megszüntetésében, az általános egészségi állapot javításában. Megakadályozhatja a szív- és agyi infarktust, a vérkeringési zavarok és az angina-pectoris rohamok enyhíthetők, egyes esetekben gyógyíthatók. Hatására kitágulnak a véredények, a vérellátás jelentősen javul a teljes test területén.

Az oxigénion terápia jelentős segédeszköz a rák kezelésében, illetve az áttétek kialakulásának megakadályozásában. Szabályozó hatást gyakorol az emberi szervezetre, erősíti az immunrendszert, a tápanyagok jobb elégetését szolgálja, így javítja a sejtfunkciókat.

iono-hasznalat-4

A készülék használatáról

Rendszeres használat:

  • Heti legalább 3-4 alkalom, elegendő a 20 perc/nap használat.
  • Ez lehet például reggel ébredéskor az ágyban, esti TV nézés közben, vagy olvasás közben. A leghatékonyabb eredményt így érheti el.
  • Hatására megerősödik az immunrendszer (ezáltal elkerülik a különböző járványos betegségek) jó lesz a közérzete, vitálisabb lesz az élet minden területén, fokozódik a szexuális potenciál.
  • Az asztmatikus problémák, az allergiák ellen ez a használat a javasolt.

Egyéb javallatok:

Pollen allergia, allergén eredetű asztma, migrén, depresszió, nem hormonális eredetű hajhullás, nassolás leküzdése – testsúlycsökkentés.

Kúraszerű használat:

1. Abban az esetben javasolt, ha pl. influenzás tüneteket észlelve magunkon, nem akarunk megbetegedni. Ekkor 2-3 napon keresztül végezzünk naponta 2-3-szor (lehetőleg egyenletes időközönként) 15-20 perc inhalálást, majd ezt követően még 4 napig 1- 1 alkalommal.

Kinek ajánlott a kúraszerű alkalmazása?

Rendszeres fejfájás, álmatlanság, rendszeres munkavégzés elhasznált levegőjű légtérben, stressz-mentesítés, teljesítmény és koncentráció-készség növelése, gyógyszerek, kozmetikumok hatékonyságának fokozása.

Ha javulást tapasztal állapotában, de még nem teljesen tünetmentes, úgy természetesen folytathatja a kúrát.

2. Ha teljesen életerősnek, egészségesnek érzi magát, és ezt tartósítani kívánja, ősszel és télen mindenképpen javasolt havonta egy 1 hetes kúrát beiktatnia, napi 15-20 perces inhalálással.

Scroll to Top