Masszírozó készülékek (motoros)

Masszírozó készülékek

SU- Body-N-Joy több motoros gyógy-ülésborítók

Az amerikai Picard cég melegítőbetétes masszírozó termékcsaládja gerinctáji (derék-, nyak-, hát-) fájdalmak megszüntetésének első olyan szakorvosilag, klinikailag is ajánlott módszerét kínálja, amely tartós ülőmunka és autóvezetés közben is alkalmazható. A készülékek legfontosabb előnye, hogy egyesítik a gyógyszermentes izomlazítás két eszközét, a masszírozást és a melegítést.

Így a masszírozás hatásfoka ugrásszerűen megnő. A vérkeringés felpezsdítése, a nyirokrendszer aktiválása a természetes fájdalomcsillapító és közérzetjavító anyagok (endorfinok) felszabadítása és a stresszhormonok szintjének csökkentése által megszünteti az ülőmunka közben fellépő fáradtságérzetet és fájdalmakat.

Orvosilag bevizsgált, klinikailag ajánlott készülékek, melyek ORKI engedéllyel is rendelkeznek.

SU-3645 Body-N-Joy 4 motoros masszírozó gyógy-ülésborító

Háromféle (folyamatos, pulzációs vagy hullámszerű) masszírozó funkcióval, a négy motor a hát, derék és combok magasságában működik.

A helyileg kétféle beállítási mód (csak derék vagy mind a négy motor együttes használata) mellett lehetőség van a melegítés kétféle beállítására is (36-48 C fok).

Melegítőbetét a derék magasságában és a combok alatt van. A masszírozás állandó közepes, optimális erősséggel működik.

SU-3650 Body-N-Joy 5 motoros masszírozó gyógy-ülésborító

Háromféle (folyamatos, pulzációs vagy hullámszerű) masszírozó funkcióval, az öt motor a nyak, hát, derék és combok magasságában működik. Helyileg háromféle beállítási mód van (derék, mind az öt motor, vagy csak az alsó négy motor). A masszázs intenzitása tekerőgombbal folyamatosan szabályozható, a deréktáji melegítés kétfokozatú ( 36-55 C fok)

SU-3775 Body-N-Joy 7 motoros masszírozó gyógy-ülésborító

A hét masszírozó motor (1 a nyaknál, 2 a hátnál, 2 a deréknál, 2 a combnál) bármilyen magasságban egymástól függetlenül, illetve bármilyen kombinációban működtethető. A legmodernebb műszaki megoldásokkal 138-féle beállítási lehetőséget biztosít. A mikroprocesszoros vezérléssel nyolcféle masszázsprogramot tud percenként váltogatni. Ekkor a masszírozás helye és intenzitása a legváltozatosabb módon automatikusan változik. Háromféle intenzitás választható.

Melegítőbetét a derék magasságában és a combok alatt van (48-50 C°).

SU-3680-1 Body-N-Joy-7 motoros masszázságy

Mikroprocesszor vezérlésű melegítőbetétes masszírozó matrac.

Az SU-3680-1 típusú BODY-N-JOY a legmodernebb műszaki megoldásokat alkalmazva 1 készülékben összesen 138 féle beállítási lehetőséget biztosít.

A készülék alapvető funkciója, hogy a különböző mozgásszervi betegségek következtében vagy hosszan tartó ülőmunka, pl. számítógépkezelés vagy autóvezetés, illetőleg sportolás közben elmerevedett izomzatot fellazítja. A vérkeringés felpezsdítése, a nyirokrendszer aktiválása, természetes fájdalomcsillapító és közérzetjavító anyagok (endorfinok) felszabadítása, és a stresszhormonok szintjének csökkentése által megszünteti a fáradtságérzetet és a fájdalmakat. A készülékbe beépített 7 db vibrációs masszírozó motor optimálisan adja át a masszírozó hatást a testnek, szabadon megválasztható intenzitással és ritmusban.

A masszírozó motorok három intenzitással működtethetők:

-„L, low”  gyengébb masszírozás

-„M, medium” közepes masszírozás

-„H, high” erősebb masszírozás

A  klinikai ajánlások szerint a készülék fellazítja a spasztikus, görcsösen összehúzódó izomzatot, ezáltal alkalmas gerincpanaszokban – derékfájásban, hátfájásban, porckorong kopásban, csigolyameszesedésben szenvedő betegek terápiás kezelésére és degeneratív gerinc-megbetegedések, lumbágó, isiász, és polydiscopathia kialakulásának megelőzésére.

Scroll to Top