Ease pad, (KS-500PW tartásjavító ülőpárna)

Ease pad, (KS-500PW tartásjavító ülőpárna)

5 290 Ft

Vízzel vagy levegővel tölthető tartásjavító ülőpárna. Ez a legjobb párna a tartósan ülőmunkát végzők részére. Enyhíti a háti fájdalmakat, mivel mozgásra kényszeríti a gerincoszlopot.

Az ülőpárna a számítógép felhasználók, irodai dolgozók, diákok, egyetemi hallgatók vagy a gépjárművezetők részére a leghasznosabb, akik nap- hosszat ülőmunkát végeznek, ezért alsó gerinctáji fájdalmaktól és rossz vérkeringéstől szenvednek.

A távoli-infravörös sugárzó fájdalomcsillapító párnát a test mechanizmusának ismeretében tervezték, kifejezetten a tartós ülőmunkát végzők részére.

Gerinclazító gyakorlat:

Gerinctornáztatás

A fájdalomcsillapító párnán ülve, a szék karfájára támaszkodva helyezzük át a testsúlyunk felét-harmadát a másik oldal irányába az ábra szerint. Ezt lassan ismételjük meg ötször, majd ugyanezt a gyakorlatot az ellenkező irányba is végezzük el. A gyakorlatot addig ismételjük, míg érezni fogjuk, hogy gerinctáji fájdalmaink megszűntek.

Anyagcsere serkentő gyakorlat:

Anyagcsere serkentése

A fájdalomcsillapító párnán ülve, felső testünket lassan hátradöntve végezzünk belégzést. A felsőtestet lassan előre döntve fújjuk ki a levegőt. Mindegyik mozdulat kb. 12 másodpercig tartson. Ezt a gyakorlatot naponta legalább ötször végezzük el.


Kérdése van a "Ease pad, (KS-500PW tartásjavító ülőpárna)" termékünkről? Írjon nekünk, azonnal válaszolunk!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Üzenet


  Hozzájárulok, hogy a jövőben emailben értesüljek az aktuális újdonságokról, akciókról (kötelező).
  IgenNem


  Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. (Kötelező)

  Scroll to Top