GD-900 napsugármatrac

499 000 Ft

A készülék a Nap sugárzási tartományának láthatatlan hőtartományát hasznosítja, ez által csökkenti az ízületi fájdalmakat, lazítja az izomzatot. Hullámhossz tartománya 7 és 14 mikron közé esik. A napsugármatrac a biosugárzás elvén működik, ezáltal serkenti a gyógyulási folyamatokat, illetve a betegség utáni felépülést. Kombinálva használatát egyéb egészségmegőrző készülékkel azok hatékonyságát többszörösére növelhetjük.

Az amerikai Alternative Medicine folyóirat 2001. januárjában megjelent szakcikke szerint japán, kínai és amerikai kutatók megállapították, hogy a napsugárszaunák energiája ugyanaz az energia, amely az ősi, érintéssel gyógyító mesterek tenyeréből árad.

Ezek a készülékek tehát az életenergia, a Chi bevitelére is alkalmasak. Ez a felfedezés adta az ötletet a NAPSUGÁRMATRAC kifejlesztésére, amely szintén a biosugárzás elvén működik.

Önmagában is képes csökkenteni a fájdalmat, élénkíteni a vérkeringést és az izületek mozgathatóságát, de akár aludhatunk is rajta, 12 órán át. Erős, nedvességálló, de levegő áteresztő anyagból készült. A vízállósága miatt könnyen fertőtleníthető, ugyanakkor nagyon tartós. Lélegző tulajdonsága pedig megakadályozza a bőr pórusainak eltömődését, a bőr ragadóssá válását és irritációját az erőteljes verejtékezés alatt. A SOLOPAD napsugármatrac összehajtható és könnyen tárolható az ágy alatt, vagy egy előszobaszekrényben.

GD900

 


Kérdése van a "GD-900 napsugármatrac" termékünkről? Írjon nekünk, azonnal válaszolunk!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Üzenet


  Hozzájárulok, hogy a jövőben emailben értesüljek az aktuális újdonságokról, akciókról (kötelező).
  IgenNem


  Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. (Kötelező)

  Scroll to Top