GD-1000 napsugárszauna (infraszauna)

978 000 Ft

Professzionális kivitel. A szauna kiemelkedően magas élettartammal rendelkezik.

Cégünk Teljes élettartam garanciát vállal a fűtőbetétre. A szauna test nem csak palást felületen, de a talp felől is sugároz. Digitális vezérlővel rendelkezik. Még tovább szűkíti a leghasznosabb sugárzástartományt és kifejezetten az emberi test saját sugárzása – 9,4 mikron – körüli igen szűk hullámhossz-tartományban sugároz. A sugárzásvisszaverő matrac hosszú életű, tartós bevonattal rendelkezik. A készüléket fejpárnával, lezáróval, és ajándék törülközőkkel együtt adjuk.

Az GD-1000 infraszauna használata maximálisan biztonságos: nincs a sugárzásnak káros komponense, továbbá a szervezetet érő hőhatás is sokkal közelebb van a normális testhőmérséklethez, mint a hagyományos szaunánál. Az alacsony hő tartomány gyermekek számára is veszélytelenebb és akkor is biztonságosabb, ha az érszûkítő tényezők kockázatát akarjuk elkerülni. A GD-1000 professzionális fekvő infraszauna használata egyszerûbb mint a hagyományos szaunáé.

A Gd-1000 fekvő napsugárszauna hatásai:

  • A koleszterinszint csökkentése
  • Az immunrendszer erősítése
  • A vérnyomás szabályozása
  • Fibromyalgiás fájdalom csillapítása
  • Stressz és fáradságérzet csökkentése
  • Vágások és horzsolások gyógyulásának meggyorsítása
  • Duzzanatok és gyulladások csökkentése
  • Stressz és fáradságérzet megszüntetése
  • Izületi merevség javítása

 

Napsugárszauna

 

A GD-1000 fekvő napsugárszaunát a jelenleg gyártott leghatékonyabb szénalapú fűtőbetétekkel gyártják. Azt az egészséges hősugárzást hasznosítja, amelyet természetes módon a Nap bocsát ki, hogy az minden élet alapjául szolgáljon a Földön. Ezt a hatékony elektromágneses hősugárzást a fizikusok távoli-infravörös sugárzásnak nevezik. Ez a hőhatás a testünkben lévő sejtekbe hatolva belülről kifelé haladva melegít bennünket. A melegítés közvetlen és mély, így a vérkeringést is jelentős mértékben serkenti.

Ez a fűtőelemünk 8-14 mikron hullámhossz tartományban sugároz. Ezek az eredmények igazolják fűtőelem-technológiánk kiválóságát, ami erőteljesebb egészség-javító, vérkeringés élénkítő és fájdalomcsillapító hatást eredményez.

Az infravörös sugarak jellege a nyolcvanas évek az aerobik, fitness és maratoni tréningek időszaka volt. A Berkeley Egyetem vizsgálata azonban 1990-ben azt mutatta ki, hogy a jó erőnléti állapotban maradáshoz nem szükséges ezeket a megerőltető gyakorlatokat végezni, hanem elegendő a szervezetnek bizonyos mennyiségű kalóriát elégetni, teljesen mindegy, hogy miképpen.

Méregtelenítés

Egy közepes kondíciójú egyén egy normál szaunában könnyen kiválaszthat egy fél liter verejtéket, és eközben 300 kilokalóriát használhat fel. Az infraszauna ezt az eredményt két és félszeresére tudja fokozni: egy 30-40 perces kezelés alatt akár 6-800 kilokalóriát is el lehet égetni: ez egy 15 km-es futótréningnek felel meg.

Az elveszített folyadékot vízivás révén könnyen vissza lehet nyerni, anélkül, hogy a felhasznált kalóriákat újra bevinnénk a szervezetbe. Normál szaunában a verejték 97 %-ban vízből áll, míg az infraszaunában 80 %-ban vizet vesztünk, a többi 20 % összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldott mérgező hatású anyagok, nehézfémek és savak.

A csomag tartalma:

Alsó és felső félhenger (összesen 2 db félhenger), digitális kijelzésű vezérlő, sugárzás-visszaverő matrac, fejfelőli lezáró (előke), fejpárna mely nem szívja be az izzadságot, 2db Sunlight Saunas törölköző.

Ezeket a kiegészítőket (amennyiben a hosszú évek alatt elhasználódnának) külön is meg lehet vásárolni.

Fogyasztás: 960-980 Watt. A szénalapú SoloCarbon fûtőbetétek száma: 5db. (2 db a felső hengerben, 3 db az alsó hengerben)
A gyártó (Sunlight Saunas) angol megnevezése: Solo (GD-1000 professzionális fekvő napsugárszauna).


Kérdése van a "GD-1000 napsugárszauna (infraszauna)" termékünkről? Írjon nekünk, azonnal válaszolunk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Hozzájárulok, hogy a jövőben emailben értesüljek az aktuális újdonságokról, akciókról (kötelező).
IgenNem

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. (Kötelező)

Scroll to Top