Rechts Regulat Pro Metabolic (cukorbetegeknek)

17 900 Ft

Elfogyott

Rechts Regulat Pro Metabolic egy étrend-kiegészítő, amely nagyon jó alapot biztosít cukorbetegség esetén a diétás étrendben.

Magában hordozza a Regulat® jótékony hatását ráadásul keserűuborkát, krómot, cinket, C-vitamint és az összes B-vitamint tartalmazza, hogy teljesen megfeleljen a cukorbetegek speciális igényeinek. Így támogatja a vércukorszint szabályozását és a sejtműködést.

A Rechts Regulat Pro Metabolic a cukorbetegség kezelésében egy teljes értékű mankó!

A Regulat egy egydülálló és védett eljárással készül (kaszkádfermentáció). Az összetevőket fokozatosan tejsavó baktériumokkal lebontják. A gyártás során friss – bio gazdaságból származó- gyümölcsöket, zöldségeket és magvakat erjesztenek, majd koncentrálnak. Így a szervezet ezt a készítményt fel tudja dolgozni, ahol a reguláló, immunmódosító és antioxidáns hatása tud érvényesülni.

Mit értünk Diabetes alatt? (cukorbetegség)

A Diabets Mellitus esetén az inzulin termelés csökkentését értjük. Ennek következtében a vérben lévő cukor nem tud a sejtbe beépülni. A vércukorszint emelkedik, amelyet egy egyszeû tesztel meg lehet mérni és gyógyszerekkel lehet semlegesíteni.

A betegség egyik tünetére eddig kevés figyelem fordult.

Miért vezet a diabetes gyorsított öregedéshez?

A válasz egyszerű! Amikor cukorbetegek leszünk, a sejtjeink olyan kevés cukorhoz jutnak, hogy nem képesek elegendő energiát termelni. Ez az energiahiányos állapot előbb egy csökkent sejtműködéshez vezet, majd legvégül a sejt halálához.

Ezekkel a feltételekkel, a magas vércukorszinttel és a nem megfelelően működő sejtrendszerrel az egész szervezetet egy terhelt állapotba vezetheti.

Ebben az állapotban a szervezet rosszabb hatásfokkal végzi a szervezet oxigén-anyagcseréjét, melynek eredménye a szabad gyökök felszabadulása. Ennek eredménye, hogy a szervezet immunrendszere érzékenyebb lesz. A cukorbetegek egyik jellemző tünete a legyengült ellenállás és a sebek rossz és lassú gyógyulása.

Fontos!
A diabetes során támogatnunk kell a vércukorszint szabályozást és a sejtműködést.

Rechts Regulat Pro Metabolic a cukorbetegség kezelésében egy teljes értékű mankó!

 • segíthet a szervezet saját vércukorszint szabályozását támogatni
 • javíthatja a sejtek energiaszintjét
 • csökkentheti az oxidatív stresszt
 • fokozhatja a védelmi képességünket

Rechts Regulat Pro Metabolic jellemzői:

Alkoholtól, színezéktől, tartósítószerektől, gluténtől és tejtől mentes. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a helyes és változatos étrendet.

Gyártó: Dr. Niedermaier-Pharma Gmbh, Hohenbrunn, Németország


Kérdése van a "Rechts Regulat Pro Metabolic (cukorbetegeknek)" termékünkről? Írjon nekünk, azonnal válaszolunk!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Üzenet


  Hozzájárulok, hogy a jövőben emailben értesüljek az aktuális újdonságokról, akciókról (kötelező).
  IgenNem


  Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. (Kötelező)

  Scroll to Top