Rechts Regulat Pro Bio

17 900 Ft

Elfogyott

Lépcsőzetes eljárással készített enzim készítmény. A regulát elősegíti a felépülési időszakot majd minden betegség esetén és energiát ad. Külsőleg felgyorsítja a gyógyulás folyamatát, az ízületek fájdalmait csillapítja, a bőrt megfiatalítja. A Rechts-Regulátnak gyógyerőt kölcsönző összetevők: Datolya, füge, diófélék, kókuszdió, citrom, szójabab, hagymák, zeller, magcsírák, articsóka, köles, borsó, sáfrány – a lépcsőzetes erjesztési folyamatnak köszönhetően megsokszorozódott és koncentrált formában. 350ml-es egy üveg tartalma.

Működése:

A döntő kérdés: Hogyan juthat az ember napjainkban bőségesen a működőképes, test-saját enzimekhez?
A válasz: Élő mikroorganizmusok segítségével lépcsőzetesen erjesztett bio-vegetáriánus gyógyhatású ételekkel!

A lépcsőzetes erjesztés: Az Európai Találmányi Intézetben bejelentett erjesztési módszer, segítségével végre sikeresen megszüntethető az enzimhiányos állapot. Alapvető követelményeknek tesz eleget:

A gyümölcsökből, diófélékből és zöldségekből kinyert enzimek sokszorozódnak és koncentrálódnak. A változatosan sokféle enzim felnyitódik, tehát az enzimek azonos hatást kifejtő egységekre bontódnak le. Ez a folyamata azt eredményezi, hogy az egyes enzimstruktúrák már csak kis molekulányi méretűek. Ezáltal közvetlenül a véráramba jutnak, akár a száj nyálkahártyáján, akár a bőrön át. A lépcsőzetesség hullámai (különleges erjesztési eljárás) rezgési energiával töltik fel az enzimtöredékeket, ezért másodpercnyi gyorsasággal képesek testsaját enzimként hatni.

A lépcsőzetes erjesztéssel előállított készítményeket regulátnak nevezzük. A Rechts-Regulat Pro Bio használható külsőleg és belsőleg is. Belső használat esetén az ajánlott napi mennyiség 2×1 evőkanál naponta!

350ml-es egy üveg tartalma.


Kérdése van a "Rechts Regulat Pro Bio" termékünkről? Írjon nekünk, azonnal válaszolunk!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Üzenet


  Hozzájárulok, hogy a jövőben emailben értesüljek az aktuális újdonságokról, akciókról (kötelező).
  IgenNem


  Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. (Kötelező)

  Scroll to Top