Ricana oxigénfejlesztő készülék

97 750 Ft

Elfogyott

Az oxigén katalizátorként segíti a gyógyulási folyamatokat. Ezt kihasználva, kémiai úton előállított tiszta oxigén segítségével az oxigénfejlesztő készülék erősíti az immunrendszert, növeli a koncentrációs képességet, jótékonyan hat a fáradtság ellen, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Mintegy 40 liter tiszta oxigént fejleszt egy kezelés alkalmával, amely akár szájmaszk, akár orrkatéter segítségével lélegezhető be. (A készülék tartalmaz egy 10 alkalomra elegendő aktívátor: 10 db só + 20 db tabletta, egy kezeléshez 1 só + 2 db tabletta szükséges.)

Akinek nincs lehetősége rendszeres testmozgásra friss levegőn, akár az idő hiánya, akár betegség vagy csökkent mozgásképesség miatt, annak ideális eszköz a jobb közérzet eléréséhez a Ricana oxigénfejlesztö gömb.

A Ricana oxigénfejlesztő gömb a müncheni műszaki egyetem klinikája által ajánlott készülék, mely háromféle anyagból kémiai úton tiszta, elemi oxigént fejleszt Ez a tiszta állapotú oxigén számos jótékony hatása mellett növeli a koncentrációs képességet segít ellazulni stresszes helyzetekben. Egy kezelés időtartama körülbelül 20 perc, ezalatt a készülékben keletkező mintegy 40 liter tiszta oxigént lélegzünk be. Ennek a jóté­kony hatása azonnal jelentkezik, a sejtek friss oxigénhez jutnak javul a vérkép, hatékonyabbá válik az anyagcsere. Kezelése rendkívül egyszerű és biztonságos.

Az infraszauna kezelésekkel egyidejűleg végzett oxigénterápia felerősíti a jótékony infravörös sugárzás hatását, a vérkeringés fokozódása miatt az oxigén gyorsabban jut el a sejtekhez, a méregtelenítés hatékonyabbá válik. A felhalmozott zsír égetése folyamatosan energiát követel, melynek utánpótlásában segít a tudatosan bevitt oxigén. A kombinált infraszauna – oxigén kezelés rendkívül hatékonyan erősíti az immunrendszert. A friss és tiszta oxigén belélegzése akkor fejti ki legeredményesebben jótékony hatását, ha a belégzéssel egyidőben vagy közvetlenül utána erős testmozgást végzünk. A napsugárszauna használata megfelel egy ilyen erős testmozgásnak.

Érdekelhetnek még…


Kérdése van a "Ricana oxigénfejlesztő készülék" termékünkről? Írjon nekünk, azonnal válaszolunk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Hozzájárulok, hogy a jövőben emailben értesüljek az aktuális újdonságokról, akciókról (kötelező).
IgenNem

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. (Kötelező)

Scroll to Top