Iono-Home oxigénionizációs készülék

399 000 Ft

Elfogyott

Az Iono-Home oxigénterápiás készülék segítségével nem csak az oxigénpalackkal végzett orvosi oxigén kezelés sokkal költségkímélőbb változata valósult meg, hanem ennél még több is: ez a berendezés ionizált, aktív oxigént juttat a szervezetünkbe. Általános immunrendszer-erősítő hatása van, légúti nehézségekre, asztmára, bronchitisre, különböző allergiás megbetegedésekre különösen ajánlott.

Az ionoterápia különösen a görcsös és a vazomotorikus (ér) megbetegedéseknél, a nagy fájdalommal járó állapotokban, a vegetatív idegrendszer labilis zavarainál, valamint a nem pontosan definiálható eredetű általános zavaroknál nyújtja biztonság magas fokát és a általában gyors bekövetkezését.

Az ionokkal dúsított levegő belélegzése szabályozó hatást gyakorol az emberi szervezetre. Az oxigénion-terápia során az ionizált, illetve gerjesztett oxigénmolekulát mértéktartóan a vérkeringésbe juttatják, hogy ezáltal előmozdítsák a tüdő és egyéb szövetek hajszálérszerkezetének mikrokeringését. Ez a tápanyagok jobb elégetését szolgálja, így jelentős szerepet játszik a sejtfunkcióban.

Iono-Home oxigénionizációs készülék

Az aktív oxigén erejét sikeresen alkalmazzák szív és érrendszeri problémák esetén, fiataloknál a stressz által kiváltott tünetek megszüntetésében, általános egészségi állapot javulásában. Megakadályozhatja a szív és agyi infarktust, a vérkeringési zavarok és az angina-pectoris rohamok enyhíthetők, egyes esetekben gyógyíthatók. Hatására kitágulnak a véredények, a vérellátás jelentősen javul a teljes test területén.

Az oxigén ion terápia jelentős segédeszköz a rák kezelésében, ill. az áttétek kialakulásának megakadályozásában. Szabályozó hatást gyakorol az emberi szervezetre, erősíti az immunrendszert, a tápanyagok jobb elégetését szolgálja, így javítja a sejtfunkciókat. A napi 15-30 perces alkalmazás tökéletesen elegendő. A kezeléshez semmi előkészület nem kell, az rendkívül gyorsan, kényelmesen végezhető: fel kell helyezni a maszkot, bekapcsolni a készüléket és már működik is. A kezelés alatt kellemesen ellazulhatunk. Ricana, vagy más típusú oxigén-fejlesztő gömbbel felváltva használva egymás hatását kölcsönösen erősítik.


Kérdése van a "Iono-Home oxigénionizációs készülék" termékünkről? Írjon nekünk, azonnal válaszolunk!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Üzenet


  Hozzájárulok, hogy a jövőben emailben értesüljek az aktuális újdonságokról, akciókról (kötelező).
  IgenNem


  Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. (Kötelező)

  Scroll to Top