Garancia

A MARKETING-MIX 7000 Kft. a webáruházban található termékekre 1 év időtartamú garanciát vállal.

Amennyiben a termék a garanciális időn belül meghibásodik, a meghibásodástól számított 15 munkanapon belül díjmentesen javítjuk, vagy ha nem javítható, kicseréljük. A garancia olyan esetekre vonatkozik, amikor az anyag vagy az alkatrészek gyárilag hibásak, a szándékosan elkövetett hibák és a helytelen kezelés következményeit nem fedi le. Nem terjed ki a jótállás az olyan hibákra, amelyek a kezelési utasításban foglaltaktól eltérő használat, helytelen tárolás, beázás, törés vagy elemi kár következtében lépnek fel. A szállítás közben történő hibák elkerülésére a készüléket eredeti dobozában kérjük javításra visszahozni. A garancia mechanikailag sérült (szennyezett felületű, szakadt, repedt, törött) termékre nem vonatkozik. Amit a vásárlónak tennie kell meghibásodás esetén:

  • Vásárlás után meg kell őriznie a számlát vagy vásárlási blokkot, melynek dátuma a garanciális időtartam kezdete.
  • Meghibásodás esetén előzetes telefoni egyeztetés szerinti időpontban a számlával, vagy blokkal együtt vissza kell vinnie, vagy postán vissza kell küldenie a készüléket a Marketing-Mix 7000 Kft.-hez.
  • Telefoni értesítés alapján, de legkésőbb a fent említett 15 munkanapos határidő figyelembevételével a Vásárló a javított vagy csere készüléket a Marketing-Mix 7000 Kft.-nél átveheti, vagy postán visszaküldjük.
Megjegyzés

A javítandó termék postaköltsége a vásárlót terheli abban az esetben ha postai úton juttatja el hozzánk az elromlott terméket!