Halifax Akupresszúrás készülék

Ide kattintva letöltheti a bővebb anyagunkat a Halifax szem-masszázs készülékről (pdf formátum)

A készülék használata, a használattal elérhető eredmények:

 1. Csukja be a szemét és masszírozza a szem környékét ezzel a készülékkel 5 percig. HalifaxSzemei fényesebbek, látása élesebb lesz.
 2. Végezze a masszázst naponta kétszer, 30-40 napon keresztül. A készülék csökkenteni fogja vagy megszünteti a szem duzzanatát, amit általában a víz és zsír felhalmozódása okoz.
 3. A készülék 30 napos folyamatos használata segít a szem alatti táskák és a szem körüli sötét karikák eltüntetésében is, amit általában a nem elegendő, nem kielégítő alvás és a gyenge vérkeringés okoz.
 4. Esetenként, lefekvés előtt legalább 5 percig használva a készülék megszünteti a fáradtság és stressz által okozott álmatlanságot.
 5. A készülék napi 5 perces használata csökkenti, majd megszünteti a szem körüli ráncokat.
 6. Napi kétszer 5 perces használata fenntartja a szem normális működését. Különösen fiatalok esetében, akiknél könnyen kialakul kismértékű vagy átmeneti rövidlátás, a készülék segít ennek megszüntetésében, helyreállítja a normális látást.

Kinek ajánlott a készülék használata?

 1. Iskoláskorú fiataloknak, akik enyhe vagy átmeneti rövidlátásban szenvednek, ami az iskolai stressz, vagy a sok TV nézés miatt alakulhat ki. A masszírozó készülék használata enyhíti a szem túlérzékenységét, fáradtsága vagy irritációja által okozott kellemetlen tüneteket.
 2. Azoknak, akiknél szem körüli ráncosodás vagy táskásodás alakult ki. A készülék a vérkeringés felpezsdítése által megelőzi ezek kialakulását, vagy eltünteti a ráncokat és a táskákat.
 3. Azoknak, akik időskori távollátásban vagy szemvizenyőben szenvednek. A készülék ugyanis lelassítja a könnycsatornák eldugulását és a szemlencsék megkeményedését, megakadályozva ezáltal a szemfertőzések kialakulását.
 4. Azoknak, akik rendszeresen, hosszú időn keresztül vezetnek gépkocsit. A készülék megelőzi a szem kifáradását, a látás javításával megakadályozhat baleseteket.
 5. Azoknak, akik számítógépet kezelnek, éjszakai műszakban dolgoznak vagy precíziós, kisméretű alkatrészekkel dolgoznak.  A masszírozó megszünteti a megerőltetés érzését, a szemben kialakuló feszültséget.